Džordž Kluni: Ne smetaju mi tračevi koji kruže o meni

Džordž Kluni: Ne smetaju mi tračevi koji kruže o meni

Autor: | 01/03/2012

0

Holivudski zavodnik Džordž Kluni do sada je bio sa mnogo žena, ali i dalje ne jenjavaju spekulacije o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji. Ipak, glumcu ovakve glasine uopšte ne smetaju.
- Moj privatni život je moja stvar i veoma sam srećan zbog toga. Nema nikakve veze ako neko misli da sam gej, jer to nikome ne može da naškodi. Ljudi će verovatno pričati da sam bio gej i nakon što umrem, ali koga briga - izjavio je glumac za magazin "The Advocate".
On je istakao da nikada nije bio oštar po pitanju pomenutnih glasina jer poštuje pripadnike LGBT zajednice.
- Ne želim da skačem gore-dole i vičem da su to laži, jer to ne bi bilo fer prema mojim dobrim prijateljima iz gej zajednice. Ne želim da bilo ko pomisli da je homoseksualizam loša stvar - rekao je Kluni.
Zvezda, koja je u vezi sa bivšom rvačicom Stejsi Kibler, aktivno podržava brak među osobama istog pola. On će 3. marta učestvovati u čitanju dramskog komada "8", autora Dastina Lensa Bleka, u kome scenarista izražava nezadovoljstvo povodom Propozicije 8, koja zabranjuje istopolne brakove.
- Smatram da je važno ponovo staviti tu propoziciju u centar pažnje, kako bismo u bliskoj budućnosti mogli da se osvrnemo na nju i nasmejemo se zbog činjenice da je uopšte ikada predstavljala problem - rekao je Kluni.
Na pitanje da li bi voleo da tumači ulogu homoseksualca na velikom platnu, on je odgovorio:
- Naravno da to ne izbegavam, samo do sada još nisam naišao na scenario koji mi se dopada.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti