Svetlana Ceca Ražnatović pozdravila obožavaoce sa prozora svoje kuće

Svetlana Ceca Ražnatović pozdravila obožavaoce sa prozora svoje kuće

Autor: | 22/02/2012

0

Iako je pre par dana odlučeno da neće biti masovnog okupljanja fanova Svetlane Cece Ražnatović povodom njenog izlaska iz kućnog pritvora, neki nisu izdržali i pojavili su se u toku prepodneva ispred Cecine vile.
Podsetimo, Ceci Ražnatović danas je istekla kazna kućnog pritvora koja je trajala osam meseci. Pevačici su jutros oko 8.30 časova pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija skinuli elektronsku narukvicu.

O povratku na slobodu i raznih spekulacija tim povodom, Ceca se oglasila na svom Tviter profilu na kojem je demantovala natpise dnevnih novina o tome da pravi žurku, da je kupila garderobu za ovu priliku, pa i to da je davala bilo kakve izjave.
I pored očekivanja da će Ceca odmah nekuda otići, ona je rešila da ostane kući, i odmori se od svega bez presije.

Bila je iznenađena kada je pogledala kroz prozor i videla veliki transparent podrške preko puta, a neki od najvernijih fanova su ipak odlučili da dođu i pozdrave svoju miljenicu. Njih 15-tak se okupilo i radovalo slobodi svoje miljenice, a u jednom trenutku su počeli da skandiraju pevačicino ime. Ceca se pojavila na prozoru, nasmejala se i mahnula im!

Izvor: Svet Plus

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin