Svetlana Ceca Ražnatović sledeće godine slavi rođendan na Ušću

Svetlana Ceca Ražnatović sledeće godine slavi rođendan na Ušću

Autor: | 23/06/2012

0

Folk diva Ceca Ražnatović obradovaće u ponedeljak publiku sa dve nove pesme "Zagrljaj" i "Probudi me kad bude gotovo", koje će se naći na albumu "C-klub" u sklopu specijalnog magazina o popularnoj pevačici. Osim novih numera, aktuelan album "Ljubav živi" biće osvežen remiks verzijama po uzoru na trenutne svetske haus hitove. Producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili očekuje da će ovo leto biti u znaku Cecinih novih hitova.
- Poslednji album bio je ozbiljniji, širok i jak, i kao takav zaokružio je priču o ljubavi koju smo želeli da ispričamo, a dve nove pesme potpuno drugačije zvuče - rekao nam je Aleksandar Milić i dodao:
- Pesma "Zagrljaj" ima potencijal da postane hit poput "Lepog groma", dok je druga, "Probudi me kad bude bilo gotovo", ultramoderna i brza.

Na pitanje hoće li sledeće godine Ceca održati veliki koncert u Beogradu Mili kaže: 
- Prebrzo smo krenuli na turneju "Ljubav živi", tako da je beogradski koncert, zbog velike organizacije, planiran za sledeću godinu. Nove pesme i remiksi poslednjeg albuma su u sklopu najave tog koncerta. Realno je očekivati da će Ceca za rođendan sledeće godine pevati na Ušću, a istog dana izdaćemo i novi album.

Milić je objasnio i da li su takvi spektakli finansijski isplativi.
- Veliki koncerti su emotivno isplativi, jer vam sećanje na takav spektakl pruža profesionalno zadovoljstvo nekoliko narednih godina. Takvi koncerti su za pamćenje, jer su jedino Ceca i Čola pevali na Ušću. Oni se rade isključivo zbog publike, i svaki predstavlja dovoljan motiv da vam sledeći bude još veći i bolji. Ceca i ja planiramo koncert koji će pomeriti standarde, a koje smo prvi postavili na Ušću. Biće to masovniji i produkcijski mnogo bolji koncert - tvrdi Mili.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin