Marija Šarapova: Moje venčanje će biti skromno

Marija Šarapova: Moje venčanje će biti skromno

Autor: | 15/03/2012

0

Druga teniserka sveta Marija Šarapova otkrila je za sajt “Tenis spejs” detalje predstojećeg venčanja sa košarkašem Sašom Vujačićem. Lepa Marija rekla je da se baš i ne snalazi kao košarkašica, ali da joj to ne smeta, te da ima savršen odnos sa budućim suprugom.
Ruska teniserka je izjavila da ne želi venčanje poput kraljevskog, koje su imali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža aprila prošle godine:
- Gledala sam kraljevsko venčanje i mislim da je bilo grandiozno, sa milionima ljudi koji su došli iz različitih krajeva sveta. Dopala mi se vojvotkinjina haljina. Nisam tamo tražila savete za svoje venčanje. Ne verujem da ću se udati u crkvi. Moje venčanje biće manje i insistiraću mnogo na tome – otkrila je Šarapova, koja će se udati 10. novembra u Istanbulu.
Po Mašinim rečima, njen verenik je pun razumevanja i njih dvoje imaju dobru komunikaciju. Na pitanje kako stoji sa Sašinim sportom, odnosno košarkom, Marija nije mogla da se pohvali:
- Moj budući suprug je pokušao da me nauči da igram košarku, ali sam veoma loša u tome. Imam noge za to, ali on mi govori da ih ne koristim dovoljno kada izvodim slobodna bacanja – rekla je teniserka.
Nekadašnja teniserka broj jedan istakla je da uvek gleda pozitivno na stvari u karijeri što joj omogućava da bude bolja igračica.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti