Marija Šarapova i Saša Vujačić raskinuli veridbu

Marija Šarapova i Saša Vujačić raskinuli veridbu

Autor: | 01/09/2012

0

Ruska teniserka Marija Šarapova potvrdila je spekulacije da je raskinula veridbu sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem, s kojim je bila u vezi od 2009. godine. Vest o prekidu veze, odnosno veridbe objavila je "La Gazzetta dello Sport", navodeći da se Vujačić poverio svojim bliskim prijateljima u Italiji i rekao im da on i Marija već duže od tri meseca nisu zajedno. Šarapova i Vujačić su se verili pre dve godine. Mediji su govorili kako par planira svadbu u novembru ove godine u Turskoj.
Saša Vujačić, Mariborčanin srpskih korena, igrao je šest godina u "LA Lakersima", te još jednu u "New Jersey Netsima". U julu prošle godine prešao je u turski "Anadolu Efes".
Marija Šarapova, najpopularnija svetska sportistkinja, nakon pobede nad Amerikankom Malori Burdet 6:1, 6:1 u 3. kolu US Opena, potvrdila je spekulacije o raskidu sa slovenskim košarkašem.
- Nismo zajedno od kraja proleća. Čekala sam da mi neko postavi to pitanje, ali zapravo nikada niko nije pitao direktno. Nikada nisam bila osoba koja je javno objavljivala takve stvari. Nikada nisam objavila da smo zajedno kada smo započeli vezu, ili da sam se verila. Nikada tako nešto nisam činila ni u prošlim vezama - rekla je Šarapova.
- Bio je to lep period i za Sašu i za mene dok smo bili u vezi. Međutim, s obzirom na njegov i moj sportski raspored, bilo nam je jako teško da se viđamo tokom njegovih i mojih putovanja, naročito otkad je otišao u Tursku. I dalje jako poštujem Sašu i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji - dodala je Ruskinja.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti