Sestre Mićalović zajedno snimaju pesmu

Sestre Mićalović zajedno snimaju pesmu

Autor: | 25/03/2012

0

Poznate glumice Sloboda i Dragana Mićalović uskoro će sa svojom najstarijom sestrom Mirjanom snimiti pesmu i na taj način pokazati svoj nesporni muzički talenat. Ovakvu ideju dao im je njihov otac Dragan koji je takođe glumac, a sve tri su sa oduševljenjem prihvatile taj izazov.
- Tatina velika želja je da nas tri snimimo zajedničku pesmu pošto smo sve završile nižu i srednju muzičku školu, a Mirjana i Muzičku akademiju. Osim toga, sve lepo pevamo. Zato smo odlučile da mu izađemo u susret i to će se sigurno desiti uskoro, ali za sada ne možemo da pričamo o rokovima pošto imamo mnogo drugih obaveza - počinje priču Dragana.
- Nas tri imamo sličan muzički ukus i najviše uživamo u kompozicijama Aleksandre Kovač i Nine Badrić, tako da imamo ideju da nam pesma bude slična onima koje one izvode. Međutim, mogu se izvršiti i neke izmene u muzičkom žanru, pošto još nismo odabrale pesmu - objasnila je Dragana Mićalović, inače najmlađa sestra, koju publika najviše pamti po ulozi Anđe u hit seriji Nepobedivo srce.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti