Uskoro novi roman Vesne Dedić "Ti si meni sve"

Uskoro novi roman Vesne Dedić "Ti si meni sve"

Autor: | 02/04/2012

0

Naša najveća izdavačka kuća "Laguna" i najtiražniji domaći pisac Vesna Dedić danas su potpisali eskluzivni petogodišnji ugovor za objavljivanje bestseler trilogije koju čine romani "Zauvek u srcu", "Sunce meni, sunce tebi" i novi roman "Ti si meni sve".
Roman "Ti si meni sve" za koji kritičari kažu da je melodrama i do sada Vesnin najemotivniji i najzreliji roman pojaviće se u knjižarama 1. juna.
Sa romanom "Zauvek u srcu" počela je saga o tri studentkinje glume Nadežde, Tamare i Marinele koje krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Čitateljke romana su sa uzbuđenjem i mnogo suza pratile šta su junakinje od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri.
„Ti si meni sve“ je melodrama u kojoj će se prepoznati žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu, a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.
Prilikom današnjeg potpisivanja ugovora Vesna Dedić je izjavila:
- „Ti si meni sve“ je uzbudljiva ljubavna priča koja će, verujem, čitaocima pomoći da se suoče sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom i osećajem da ste nečiji, a ipak ste svačiji usled sopstvenih i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali. Unapred se radujem promocijama romana u celom regionu jer kao što se zna to su uvek predivna druženja uz crnogorska vina i uz mnogo muzike jer su važan deo i romana i promocija balade uz koje se dešavaju najlpeše ljubavne scene. Važno mi je što sam se opet vratila u "Lagunu" u nameri da moji romani budu pristupačni svim čitaocima u regionu. Ono što unapred znam jeste da će ovaj novi roman "Ti si meni sve" voleti i muškarci... pa, neka provere zbog čega."
Najavljeno je i da će od 1. maja autorka na sajtu www.vesnadedic.com pisati blog koji će biti objavljivan svakog jutra u 8 sati.

Foto: Luka Trajković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin