Vesna Dedić Milojević promovisala novi roman u Crnoj Gori

Vesna Dedić Milojević promovisala novi roman u Crnoj Gori

Autor: | 12/08/2012

0

Jedna od najčitanijih knjiga ovog leta je novi roman Vesne Dedić Milojević „Ti si meni sve“, koji je spisateljica tokom prošle sedmice promovisala u Crnoj Gori. Vesna je uživala u druženju sa mnogobrojnim turistima i prijateljima u Budvi i Tivtu, u Porto Montenegru. 

Početak ove letnje turneje započeo je na Citadeli u Budvi, gde omiljena televizijska novinarka i pisac svake godine okuplja veliki broj svojih obožavalaca koji su na letovanju. Kao što je poznato, radnja trilogije koju čine romani „Zauvek u srcu“, „Sunce meni, sunce tebi“ i „Ti si meni sve“ dešava se u Beogradu i na crnogorskom primorju.

Roman „Ti si meni sve“ beleži rekordnu prodaju, a razlog za ovakav uspeh leži u činjenici da je autorka vrlo vešto uspela da svoju emotivnost, po kojoj je poznata i njena TV emisija „Balkanskom ulicom“ prenese i u svoje romane. Romantičnoj atmosferi ove promocije doprinele su balade u izvođenju Darka Martinovića.

U Porto Montenegru promocija je održana u subotu, 4. avgusta, u okviru manifestacije Šoping vikend. VIP zvanice su uživale u baladama koje su pevali Nina Petković i Danijel Alibabić.

Izvor: Laguna

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin