Goldi Hon: Moja kćerka će se udati kada bude bila spremna

Goldi Hon: Moja kćerka će se udati kada bude bila spremna

Autor: | 20/04/2012

0

Glumica Goldi Hon izjavila je da će se njena kćerka Kejt Hadson udati za svog verenika Meta Belamija kada bude bila spremna za još jedan brak. Par se verio u aprilu prošle godine, ubrzo nakon što je Kejt ostala u blagoslovenom stanju. Popularni par sada ima devetomesečnog sina Bingama, ali njih dvoje još uvek ne planiraju da stanu pred oltar.
- Još ne pripremaju venčanje. Ona je veoma srećna. Kejt je divna majka, beba je prelepa i oni će se venčati kada budu bili spremni - izjavila je Goldi Hon.
Ponosna baka posvećena je malom Bingamu i njegovom starijem bratu Rajderu (8) iz prvog braka Kejt Hadson.
- Nadam se da ću ih naučiti da budu izdržljivi. Svi mi smo nekad pali, ali najvažnije je koliko smo brzo ustali. I to je ono što bih ja volela da deca usvoje - kaže Goldi.
Poznata glumica se od 2002. godine nije pojavila na velikom platnu jer se posvetila radu u svom humanitarnom fondu za decu “The Hawn Foundation” koji je osnovala 2005. godine.
- Trenutno razmišljam o nekoliko projekata. Ali ovih poslednjih deset godina bila sam potpuno posvećena deci i svemu što radim da bi ta moja misija uspela - kaže Goldi Hon.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još