Kejt Hadson obnovila saradnju sa En Tejlor

Kejt Hadson obnovila saradnju sa En Tejlor

Autor: | 26/07/2012

0

Američka glumica Kejt Hadson za jutra koja provodi sa sinovima su joj najbolji deo dana a to znači i mnogo vremena provedenog u pidžamama.
- Volim da ih vidim kako se bude, još uvek pospani. Tada vidite njihove ličnosti i kako se nose sa jutrom - rekla je ona AP-u.
Bingam, koji ima godinu dana, ima neravno ošišanu plavu kosu koja mu je ujutru "na juriš". Njen osmogodišnji sin Rajder uvek traži "još pet minuta" u krevetu ali se uvek rado odazove doručku.
- Volim srećna jutra. Odrasla sam sa srećnim jutrima. Moji roditelji su ustajali rano svakog jutra i spremali doručak i to je nešto što i ja pokušavam da radim, samo što to radim u spavaćici - kaže Hadsonova, kćerka glumice Goldi Hon.
Onih dana kada ne snima, kada je reč o odeći tu su tri izbora - u kući nosi udobnu odeću koja se ne razlikuje mnogo od pidžama, ako izlazi, a tu su paparaci koje ne voli, nabacuje najveće naočare za sunce koje može da nađe i nosi haljine.

Za specijalne prilike oblači kombinaciju nekog mladog dizajnera koga želi da promoviše. Moda je, kaže, jedan od najlakših i najomiljenijih delova njenog posla.
U svom garderoberu ima nakit od tgirkica, vintidž ogrtač Halston, farmerke i crne haljine En Tejlor.
- Imam opušten stil. Ne dopada mi se reč boemski ali je moj stil takav.
Glumica jeprva poznata ličnost koja već tri sezone saradjuje sa En Tejlor. Pre nje, sa ovom dizajnerkom radile su Demi Mur, Hajdi Klum, Kejti Holms.
Zvezdu filma "Korak do slave" ipak ne brine da li će je uskoro neko drugi zameniti.
- Ako ste glumica ili model brzo naučite da su svi zamenjivi. Uživajte u tome dok traje. Svaki dan vam onda dodje kao poklon - kaže ona.
Kejt Hadson se pak nada da će uskoro imati nekoga kome će moći da ostavi svoj orman pun stvari.
- Čuvam mnogo stvari. Moja mama nikada nije čuvala svoje stvari. Imala je gomilu kul odeće i nije je sačuvala, uključujući i haljine Osi Klark iz 70-ih koje ja nikada nisam nosila. Zbog toga sam odlučila da, ako ikada budem imala devojčicu, da ću joj ostaviti ceo plakar - rekla je ona.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin