Srpske teniserke blistale u Moskvi

Srpske teniserke blistale u Moskvi

Autor: | 21/04/2012

0

Srpske teniserke Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić blistale su na svečanoj večeri, organizovanoj u ruskoj prestonici. Čini se da Ani nije preterano teško pao raskid sa Adamom Skotom. Trenutno najbolja srpska teniserka uživala je prethodnih dana u Moskvi, gde se sa ostatkom ekipe pripremala za polufinalni duel Fed kupa sa Rusijom, a na svečanoj večeri pred zvanični žreb, Ana je prosto sijala.
Osvajačica Rolan Garosa iz 2008. godine šalama je zabavljala saigračice iz reprezentacije, tako da se nijednog trenutka nije moglo primetiti da pati zbog prekida veze sa australijskim golferom.
- Zaista sam uzbuđena zbog ovog meča. Imamo istorijsku šansu da se domognemo finala. Ruskinje su daleko iskusnije od nas, ali je na nama da ih onemogućimo da iskoriste tu prednost. Predstoji nam uzbudljiv vikend i jedva čekam da izađem na teren - rekla je Ana, koja ovom prilikom nije želela da potvrdi, ali ni demantuje tvrdnje da su se ona i Skot rastali po drugi put. Podsećanja radi, Ivanovićeva je pre samo nekoliko meseci blistala od sreće što se ponovo zabavlja s Adamom Skotom.
 - Kod njega najviše volim taj opušteni australijski mentalitet, ali i to što voli da pomaže po kući. Kad smo zajedno, uvek se nudi da mi pomaže, što nije baš osobina koja krasi srpske muškarce - rekla je tada Ana.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin