Ana Ivanović: Ljubav u drugom planu

Ana Ivanović: Ljubav u drugom planu

Autor: | 18/07/2012

0

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ponovo je sama. Njena obnovljena romansa sa australijskim golferom Adamom Skotom nije opstala. Poznati sportisti nedavno su stavili tačku na svoju višegodišnju vezu. Da je slobodna devojka koja pored sebe nema emotivnog partnera Ana je otkrila u razgovoru sa novinarima na ovogodišnjem „Vimbldonu“.
- Nemam dečka. Za sada sam sama - odgovorila je Ana sa osmehom na pitanje kako joj je u vezi sa Adamom.
- Tenis mi je trenutno na prvom mestu, ali u budućnosti planiram da se udam i imam mnogo dece - dodala je naša teniserka.
Ljubav između teniske lepotice i najuspešnijeg golfera iz Australije započela je pre nešto više od tri godine. Jake emocije koje su ih spajale nisu krili, ali o svom odnosu u javnosti nisu previše pričali. Zbog sportskih obaveza nisu mogli često da budu zajedno, ali kad god su bili slobodni, trčali su jedno drugome u zagrljaj. Ana je više puta bodrila Adama na turnirima, ali je i on, kad god mu se ukazala prilika, bio u teniserkinoj loži sa njenom porodicom. Pre godinu i po dana karijere su ih udaljile i oni su raskinuli. Ipak, nisu mogli jedno bez drugog pa su obnovili romansu. Prošle godine Ana je izjavila da je pored Adama pronašla pravog muškarca i da je on čini srećnom.
- Dopada mi se opušteni mentalitet Australijanaca, mislim da je Adam veoma koristan u kući. Kada smo zajedno, često se ponudi da nešto uradi i pomogne, više nego što to rade srpski muškarci. Još nije kuvao za mene, ali je obećao da će mi spremiti neko jelo. Meseci koje nismo proveli u vezi je bio težak period za oboje. Nekada je potrebno da provedete neko vreme odvojeno da biste shvatili neke stvari. Oboje smo smatrali da možemo da postignemo puno toga u karijeri - rekla je Ana pre sedam meseci.
Njihova velika ljubav ipak nije mogla da se održi. Hiljade kilometara koje su ih razdvajale učinile su svoje. Ana na sve načine pokušava da pronađe psihičku stabilnost i vrati se na stare staze kada su pred njom padale najbolje igračice na svetu. Na "Vimbldonu" nije ostvarila zapažen rezultat, čak je pretrpela i najteži poraz u karijeri od Beloruskinje Viktorije Azarenke. Svesna da još mnogo mora da radi na sebi teniserka koju je  britanski  „Miror“ proglasio za najlepšu igračicu u istoriji „belog sporta“ posvetila se treniranju, dok je ljubav ostavila po strani.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još