Marija Vujović kćerki dala ime Iris

Marija Vujović kćerki dala ime Iris

Autor: | 30/04/2012

0

Jedna od najuspešnijih manekenki sa naših prostora Marija Vujović nedavno se porodila, a ona i njen suprug pevač Marko Vukčević dobili su kćerku. Lepa brineta je odlučila da svoju mezimicu na svet donese prirodnim putem u porodilištu u Podgorici, gde trenutno živi, a budući da je sve proteklo u najboljem redu samo nekoliko dana nakon porođaja napustila je porodilište.
- Našoj devojčici dali smo ime Iris. Suprug i ja smo imali nekoliko varijanti, ali smo se na kraju odlučili za to ime, koje se oboma dopada - rekla je Marija, u prvoj izjavi nakon porođaja, za "Hello!" i dodala:
- Beba je na rođenju imala tri kilograma i trista pedeset grama, a dugačka je pedeset četiri centimetra. Dobila je čistu desetku. Ima mnogo kosice i jako je medena, tako da su je proglasili najlepšom bebom u porodilištu.
Inače, Marija je pre nekoliko meseci sa prijateljicama Danijelom Dimitrovskom i Mirjanom Udovičić otvorila modnu agenciju „Models Inc.“, ali i dalje ne planira da se potpuno oprosti od manekenskog posla, već krajem godine ponovo želi da se vrati na modne piste. Ipak, najveći deo vremena provodiće sa svojom porodicom u Podgorici, dok će u Ameriku putovati samo po potrebi.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još