Marko Vukčević i Marija Vujović: Kćerka nam je najvažnija

Marko Vukčević i Marija Vujović: Kćerka nam je najvažnija

Autor: | 20/05/2012

0

Crnogorskom pevaču Marku Vukčeviću i njegovoj supruzi manekenki Mariji Vujović ova godina zaista je talična. Pored svih poslovnih uspeha, krajem aprila postali su roditelji male Iris.
Marija kaže da joj je rođenje deteta potpuno promenilo listu prioriteta, a Marko misli da se dosta dobro snalaze u novoj ulozi.
- Svakako da Marija kao majka ima veće obaveze, ali i ja priskačem kad god treba. Oboje se budimo i ništa nam ne pada teško - kaže za “Blic” pevač.
Osim najvažnije uloge u životu, Marko je nedavno objavio i prvi album pod nazivom “Suze od stakla”.
- To je jedan kvalitetan CD na kome se nalazi jedanaest pesama, svaka u svome fazonu, odsvirane od strane vrhunskih muzičara. Inače, imao sam sjajne uslove za rad u studiju Vlade Georgijeva. Par razgovora sa njim su mi dosta pomogli. Sve u svemu, poznanstvo sa Vladom je na mene ostavilo jak utisak - priča Marko i dodaje da je jako mali broj ljudi koji ne bi voleli da urade duet sa Georgievim.
Marko je do sada učestvovao na raznim muzičkim festivalima, a bio je i predstavnik Evrovizije. Za ovogodišnje predstavnike, Ramba Amadeusa i Željka Joksimovića ima samo reči hvale.
- I jedan i drugi imaju šta da pokažu. Biće ineresantno videti šta će se na kraju desiti - ističe Vukčević.
Njegova supruga Marija Vujović učestvovala je u njegovom spotu za pesmu “Ne zaslužuješ me”, a verovatno će se pojaviti i u nekom od sledećih.
Malo pred porođaj, atraktivni mladi par se iz Njujorka preselio u Podgoricu, a Marija je prezadovoljna promenom.
- S obzirom na to da sam sa 17 godina napustila Crnu Goru, mislim da je sada bilo pravo vreme da se odlučim na ovaj korak. Jednostavno rečeno, mnogo su mi nedostajali moja porodica i prijatelji. Želim da moje dete odrasta u istoj sredini u kojoj smo odrastali Marko i ja - kaže Marija.
Ona je nedavno postala i jedan od vlasnika modne agencije “Models Inc” koja organizuje takmičenje Elit model luk i prisustvovaće kastinzima u Crnoj Gori.
- Danijela Dimitrovska, Mirjana Udovićić i ja smo želele da prenesemo na mlade devojke koje imaju potencijal jednu ideju da, iako je konkurencija ogromna, veoma je bitno da verujete u sebe i da ste strpljivi - kaže supermodel.
Iako se većina supermodela već tri do četiri meseca vrati na pistu posle porođaja, Marija ne brine.
- Svojoj karijeri se rado vraćem, ali ne po svaku cenu. Svakako uskoro! Potrudiću se da sve uskladim i organizujem svoj život na relaciji Podgorica - Njujork. Dakle, ako se dobro organizuješ, sve je moguće - tvrdi lepotica.
I Marko je poslom vezan za Njujork, ali smatra da sve može dobro da se uklopi.
- Dobra organizacija je pola posla. Naravno da nam je Iris prva briga, ali nikako nećemo zapostaviti ni naše poslovne obaveze. Inače, i ja sam se već okušao na pisti i moram priznati da to nije nimalo lak posao - kroz smeh priča Marko.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti