Kim Kardašijan u strahu od brakorazvodne parnice

Kim Kardašijan u strahu od brakorazvodne parnice

Autor: | 07/05/2012

0

Kris Hamfriz, ne želi da se nagodi van suda, niti želi novac svoje bivše supruge rijaliti zvezde Kim Kardašijan, sa kojom je bio u braku 72 dana. Njegov je motiv da na sudu razotkrije celu istinu, što se zvezdi rijalitija ni malo ne sviđa.
Tridesetjednogodišnja zvezda je viđena kako pre ročišta odlazi kod poznatog holivudskog advokata Lorena Vasera, u njegov dom na Beverli Hilsu, što samo potvrđuje priče i tome kako se Kim u poslednje vreme druži samo sa advokatima. Na pragu advokata Vasera pojavila se bez šminke, odevena kao da je pošla u teretanu, besno je proveravala telefon i bila izuzetno potištena, a kako i ne bi, kada bivši suprug i košarkaš ne želi tihu vansudsku nagodbu, već brakorazvodnu parnicu kako bi se saznala čitava istina o propalom braku.
- Jedini način da ovaj slučaj ne završi na sudu, jeste da se Kim javno izvini Krisu i prizna da se za njega udala samo zbog gledanosti njenog rijalitija. Kris samo želi da se sazna istina i ne želi da se Kim tek tako izvuče, jer hoće da Kim na pitanja o njihovoj vezi odgovara pod zakletvom – otkrio je izvor blizak Hamfrizu.
Postaje sve izvesnije da Kris nije zainteresovan toliko za novac, koj mu Kim nudi, ali ga zanima šta se dogodilo sa njihovim svadbenim poklonima, na primer sa ferarijem, 325 hiljada dolara vrednim, koji su dobili od malezijskog biznismena.
- On je bio nepoznat NBA igrač, a sada se o njemu govori, samo zato jer je bio s Kim - rekao je radio voditelj, da bi ovu izjavu Kim Kardašijan nekoliko sati kasnije pohvalila na svojoj "Tviter" strani.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još