Kejti Holms pokreće modnu liniju

Kejti Holms pokreće modnu liniju

Autor: | 06/07/2012

0



Kejti Holms
je izgleda odlučila da nakon što je ostavila supruga Toma Kruza ponovo pokrene svoju posustalu karijeru. Ovih dana, 33-godišnjoj glumici je mnogo toga na pameti. Na naslovnim stranama je skoro svih tabloida, fotoreporteri prate svaki njen korak, a Sajentološka crkva, koju mnogi vide kao uzrok razvoda, takođe želi da se osigura da ih Kejti neće predstaviti u lošem svetlu.
Ipak, Kejti se trenutno fokusira na nešto drugo, tačnije na svoju modnu liniju, koja će biti predstavljena na septembraskoj Nedelji mode u Njujorku. Linija nosi naziv Holmes&Yang Proleće 2013, a glumica je kreira sa dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Džin Jeng. Nekada je važila za modnu ikonu koju smo često sa divljenjem gledali na crvenim tepisima i naslovnim stranama modnih magazina, a poslednjih godina njen uobičajeni outfil sastojao se iz farmerica i zakopčanih košulja.
Kejti nekoliko godina nije imala značajnije filmske uloge, a naredne godine u bioskopima gledaćemo čak dva filma u kojima će ona igrati. Glumica je nedavno izjavila da se oseća dobro, a izgleda da je to i istina i da se ponovo vraća na svoje.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još