Nina Badrić održala beogradsku promocija uoči četrdesetog rođendana

Nina Badrić održala beogradsku promocija uoči četrdesetog rođendana

Autor: | 09/07/2012

0

Pevačica Nina Badrić održala je beogradsku promociju svog albuma „Nebo“ u klubu „La Folie“ u prisustvu mnogobrojnih javnih ličnosti, među kojima su uglavnom bile njene kolege. Zanosna Hrvatica uživala je u druženju sa svojim prijateljima i poznanicima iz Srbije, a po okončanju promocije imala je i nastup kome su prisustvovali svi poštovaoci njenog rada.
- Album „Nebo“ izašao je još u novembru prošle godine, ali sam neposredno posle toga dobila poziv da učestvujem na "Evroviziji" tako da nisam imala vremena za promociju. Čim su se završile obaveze oko takmičenja u Bakuu, nastavili smo tamo gde smo stali, i jako mi je drago zbog uspešne promocije u Srbiji - kaže Nina, koja će 27. oktobra održati veliki koncert u "Beogradskoj areni".
- Odlučila sam se za taj korak na nagovor Rake Marića i drugih zaposlenih u „Music staru“. Koncert će biti odlično produciran, a pesme u novim aranžmanima - objašnjava muzička zvezda, koja je 4. jula proslavila četrdeseti rođendan.
- Ne želim veliku feštu, već ću napraviti intimnu proslavu za najuži krug ljudi. Inače, ne pridajem veliki značaj rođendanima - zaključuje Nina Badrić.

Piše: Ivana Nikolić 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin