Iva Štrljić: Ljubav ne treba kriti

Iva Štrljić: Ljubav ne treba kriti

Autor: | 17/07/2012

0

Glumica Iva Štrljić za prvu polovinu ove godine može reći da je bila više nego radna. Pozorišna sezona u kojoj je igrala u predstavama “Kafana kod Zajedno” i “Plava ruža” uspešno je završena, a mlada glumica je, osim rada u pozorištu, prethodno tri meseca boravila i u Zagrebu gde je snimala seriju “Larin izbor”.
- U seriji, koja je vrlo gledana u Hrvatskoj, igram Iris Rončević, Dalmatinku. Do sada nisam igrala ništa slično, pa sam imala dovoljno prostora za razmaštavanje - kaže Iva i dodaje:
- Ona živi mirnim, samo naizgled običnim životom. U prošlosti je imala dosta avantura, pa je odlučila da se smiri. Takva prošlost učinila ju je mudrom i iskusnom, pa je vrlo često životni savetodavac gotovo svim likovima iz epizode u epizodu. Posebno je stručna u deljenju ljubavnih saveta što mi se kod nje najviše i dopadalo, jer mi je omogućavalo da joj dodam i poneku notu komičnog što je čini još šarmantnijom.
Gledaoci će Ivu od jeseni gledati i u domaćoj seriji “Folk”.
- Reditelj Dušan Milić mi je poverio ulogu Cicke. Reč je o ženi koja je veoma neobična i posebno me raduje što se sasvim razlikuje od Iris u “Larinom izboru”, pa će gledaoci imati prilike da me vide kroz dva sasvim različita lika.
Ivina knjiga “Nemaš pojma koliko te volim” naišla je na veliko interesovanje čitalaca. Na pitanje da li možda priprema nastavak, glumica kaže:
- Srećna sam zbog uspeha svoje prve knjige baš zato što je prva i što nisam očekivala da će je čitaoci toliko lepo prihvatiti, zavoleti i vezati se za nju. Najviše se obradujem kada mi kažu kako su čitajući moju knjigu imali utisak da čitaju svoj dnevnik, da na neki način prepoznaju upravo ono što i sami osećaju. To je znak da je ona bliska životu, da ljudi u njoj, posebnou mojoj glavnoj junakinji Maši, pronalaze sebe što je meni najdragocenije i najveća mi je pohvala. Pišem nastavak priče o ljubavi između Maše i Miloša, a naslov će biti “Sad znaš koliko te volim”. Mislim da oni koje volimo to treba i da saznaju, da ljubav ne treba oćutati.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin