Iva Štrljić napisala knjigu o ljubavi i Beogradu

Iva Štrljić napisala knjigu o ljubavi i Beogradu

Autor: | 05/07/2011

0

Glumica Iva Štrljić napisala je knjigu o ljubavi, Beogradu i modernom načinu života. Knjiga se zove „Nemaš pojma koliko te volim!”, a Iva je u njoj prenela svoja iskustva iz sadržajnih noćnih izlazaka, koji su joj zapravo predstavljali istraživački rad.
- Oduvek sam imala potrebu da uveče pred spavanje zabeležim ono što je taj dan u meni izazvao. Odluka da napišem knjigu u meni se dugo krčkala. Priznajem da su za nju zaslužni i moji prijatelji - kaže Iva za "Kurir".
- Dala sam taj naslov zato što sam svesna koliko puta smo preskočili tu rečenicu. Ovo je vreme usamljenih. Oni ne priznaju svoju samoću, zovu je slobodom jer ne žele da se vežu. Samoljublje je danas postalo ta bezuslovna ljubav i to je ono što me rastužuje. Ovo je roman o ljubavi u Beogradu danas - dodala je Iva, a priče da ne propušta gradska dešavanja, glumica komentariše sledećim rečima:
- Prirodno je da mlad čovek izlazi, ne vidim ništa neobično u tome. Pored svega toga, niti pijem niti se drogiram, ustajem svakog jutra u sedam i treniram, onda imam snimanje ili probu. Moji izlasci nikad nisu bez sadržaja. Nisu gubitak vremena, jer me uvek pokreću na to da nastavim da pišem svoju knjigu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti