Mina Milutinović: Sanjam anđeoska krila "Victoria’s Secret"

Mina Milutinović: Sanjam anđeoska krila "Victoria’s Secret"

Autor: | 20/07/2012

0

Mina Milutinović proteklog vikenda izabrana je za novu nadu svetskog modelinga na takmičenju "Miss World Next Top Model" u Bejrutu, a ova 17-godišnja lepotica iz Smederevske Palanke sanja da jednoga dana postane anđeo "Victoria’s Secret".
- Zaštitno sam lice "Crystal Model" agencije i TV Pinka koji je sponzor takmičenja. Ovo je odličan početak moje internacionalne karijere. Manekenstvom se bavim dve godine i ovo je moj prvi svetski uspeh.
Na pitanje čime je osvojila žiri Mina kaže:
- Povučena sam i skromna osoba po prirodi, mnogi su mi govorili da je to moja mana, sem direktorke Jovane Vučinić koja je sa mnom bila na ovom takmičenju. Ona mi je govorila da uvek budem ono što jesam. Upravo je ta moja stidljivost uz harizmu bila put do te titule. Pobedu sam proslavila sa drugaricama iz matične agencije. One su učinile da proslavimo onako kako dolikuje. Neke od njih su isto tako dobile modne angažmane i živećemo zajedno svuda po svetu, što me posebno raduje.
Mina je ispričala i koji je njen san kada je u pitanju svet mode:
- Kao i većina devojaka sanjam da potpišem ugovora za “Victoria’s Secret” kompaniju. Ispred mene su godine truda i rada i ja ću težiti da idem ka tome. Nadam se da će se jedan dan i ostvariti.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin