Deca Majkla Džeksona zabrinuta za zdravlje svoje bake Ketrin

Deca Majkla Džeksona zabrinuta za zdravlje svoje bake Ketrin

Autor: | 22/07/2012

0

Deca Majkla Džeksona zabrinuta su za zdravlje svoje bake Ketrin, jer im se već nedelju dana nije javila. Nećak Džeksonove majke prijavio je policiji njen nestanak, ali brat kralja popa, Džermejn, tvrdi da je sa njegovom majkom sve u redu.
Ketrin Džekson je 15. jula odletela iz Kalifornije u Novi Meksiko, kako bi prisustvovala koncertu svojih sinova.
Prema rečima njenog advokata, Sandre Ribere, otputovala je u društvu najstarije kćerke Rebi. Međutim, kada je Paris Džekson, najstarija kćerka preminulog pevača, pokušala da razgovara sa bakom, tetka joj je rekla da to nije moguće.
- Ne znamo šta se dešava sa njom. Deca se brinu da nije dobro. Nikada nije prošlo više od 24 sata da se ne javi - objasnio je advokat, a prenosi "CNN".
Ipak, jedan od sinova Ketrin Džekson tvrdi da je sa njom sve u redu i da se trenutno odmara u Arizoni, prema preporuci lekara.
- Moja majka je dobro i nalazi se u Arizoni. Njeno zdravlje nam je na prvom mestu - napisao je Džermejn Džekson na Tviteru.
Putem iste društvene mreže oglasila se i Majklova kćerka, Paris.
- Da, moja baka je nestala. Već nedelju dana nisam razgovarala sa njom i želim da se odmah vrati kući - napisala je devojčica.
Porodica kralja popa nedavno je tražila novu raspodelu imovine, jer su advokati navodno falsifikovali Majklov potpis na testamentu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin