Paris Džekson: Oporavak u krugu porodice nakon pokušaja samoubistva

Paris Džekson: Oporavak u krugu porodice nakon pokušaja samoubistva

Autor: | 07/06/2013

0

Paris Džekson oporavlja se u jednoj bolnici u Los Anđelesu, u koju je prevezena nakon što je u sredu uveče pokušala da se ubije. Uz nju su njena majka Debi Rou, baka Ketrin i tetka La Toja Džekson, koje su u svojim javnim saopštenjima zamolile medije i javnost da poštuju privatnost 15-godišnje kćerke slavnog Majkla Džeksona. Nije poznato da li su Paris u bolnicu posetili njena braća Prins Majkl (16) i Blanket (13), iako je Prins otkazao gostovanje na jednoj nemačkoj televiziji zbog sestrinih zdravstvenih problema. Očekuje se da će Paris provesti u bolnici tri dana, a njena porodica pokušava da se dogovori oko toga gde će ona nakon toga nastaviti oporavak.
- Paris je sada dobro, ponovo se smeje i jedva čeka da vidi svoje prijatelje - rekao je izvor za magazin "People".
U medijima su se pojavile informacije da je Paris i ranije imala problema sa depresijom i samopovređivanjem.
- Paris je neko vreme bila veoma depresivna. Veoma joj je nedostajao otac. Ona je bila centar Majklovog sveta, a sada je sve drugačije. Ona kaže da je usamljena i da se ne oseća voljeno - rekao je izvor, i dodao da je to razlog zašto se u poslednje vreme ona ponovo zbližila sa majkom.
Kao jedan od mogućih razloga za njenu depresiju i suicidne misli spominju se i optužbe o pedofiliji na račun njenog oca, koje su se ponovo pojavile u medijima.
Paris je navodno pokušala da se ubije nakon što navodno nije uspela da uđe na koncert Merlina Mensona. Ona je tada navodno "poludela i vikala na prijatelje", pre nego što se zaključala u spavaću sobu svog doma u Kaliforniji. Paris je ostavila oproštajnu poruku i pozvala je telefonski servis za pomoć ljudima sa samoubilačkim mislima, pre nego što je pokušala da iseče vene. Menson je nakon toga putem medija poslao poruku pordške mladoj devojci, kao i brojne druge ličnosti, uključujući i doktora Konrada Mareja, koji u zatvoru služi kaznu za nesavesno lečenje njenog oca Majkla.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin