Ana Aleksander: Dovodim Holivud u Srbiju

Ana Aleksander: Dovodim Holivud u Srbiju

Autor: | 27/07/2012

0

Seksepilna srpska glumica Ana Aleksander uskoro dovodi zvučna holivudska imena da snimaju film i seriju u saradnji sa Radošem Bajićem, tvorcem serijala “Selo gori, a baba se češlja”.
Poznanstvo sa srpskim glumcem i producentom Radošem Bajićem i pet minuta slave zbog slobodnih scena u holivudskoj seriji “Kemistri” (Chemistry) omogućili su Aleksandri Stojanović (26), poznatijoj kao Ana Aleksander, da počne karijeru producenta.
Ana će uskoro sa holivudskim timom filmadžija doputovati u Srbiju gde će snimati TV seriju i film o lošim devojkama. Sa njom će, ako sve bude išlo po planu, doputovati i Džulijen Mur.
- Amerikanci su zainteresovani za snimanje u Srbiji jer će za manje para snimiti dobar projekat, a bez opštepoznatih imena bi bilo suludo ulagati u nešto. Prvo ću dovesti Džulijen Mur, a potom, ako bude moguće, i Roberta Dauni Džuniora - objašnjava Ana Aleksander.
Pored producentskog posla, Ana će nastaviti da se bavi glumom pa će tako zaigrati i u novoj seriji Radoša Bajića - “Ravnoj gori”.
- Kad smo se letos sastali, Radošev sin Nedeljko mi je rekao da su planirali da me angažuju za “Ravnu goru”, što me je veoma obradovalo, jer velika je čar igrati na maternjem jeziku - kaže Ana.
Iz “Kontrast studija” su potvrdili da su sa Anom Aleksander razgovarali o nekim poslovim planovima, ali nisu želeli da otkrivaju detalje.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin