Pink i Keri Hart: Nedeljna šetnja sa kćerkicom Vilou

Pink i Keri Hart: Nedeljna šetnja sa kćerkicom Vilou

Autor: | 09/09/2012

0

Pink i njen suprug Keri Hart proveli su u nedelju zajedno sa svojom jednogodišnjom kćerkicom Vilou jedan vrlo zabavan dan u Malibuu. Srećna porodica je pre nego što je otišla u poznati zabavni park prvo bila u šopingu. Pink je nosila elegantni crni komplet, kao i fedora šešir u sličnom maniru. Dok je ju je majka obasipala poljupcima mala Vilou je očigledno uživala.

Ranije ovog meseca pevačica je objavila da je postalo novo zaštitno lice kozmetičke kompanije "Covergirl". Pink je dobre vesti prvo objavila na svojoj Tviter stranici:
- Pogodite ko je nova "Covergirl" devojka?

Uz poruku je stajala i profesionalno odrađena fotografija pevačice sa bledim pink karminom, koji se poklapao sa njenim roze pramenovima. Pored karmina Pink je na fotografiji imala i bakarni lak, kao i upečatljivu plavu senku.

U zvaničnom saopštenju za javnost Pink je rekla:
- Imam zaista mnogo razloga za slavlje. Svoj novi album sam nazvala "Istina o ljubavi" (The Truth About Love) i istina je da imam prelepu familiju i moju devojčicu, moju muziku, a sada i partnerstvo sa kompanijom "Covergirl". Sve to je više nego dovoljno razloga za sreću i ljubav. Pridružujem se grupi žena koje su me oduvek inspirisale i to mi je zaista velika čast.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: keri hart pink Spy