Trident Media Group proslavila sedmi rođendan

Trident Media Group proslavila sedmi rođendan

Autor: | 12/09/2012

0

Sinoć je u prelepom ambijentu restorana „Zlatnik Kej“ medijska kompanija Trident Media Group proslavila svoj sedmi rođendan.

Slogan proslave „Postali smo prvaci!“ okupio je eminentna imena iz sfere biznisa, kolege iz ostalih medija, poznate ličnosti, i naravno, sve zaposlene.

Trident Media Group posluje od 2005. godine i u svom sastavu ima 95,8 Radio 3, sajtove Nadlanu.com (prvi srpski portal), Moj Odmor, Mobi Hobi i marketinšku digitalnu agenciju Prima Media.

Kako je istaknuto u govoru koji je održao direktor kompanije, Uroš Ignjačević, ključni faktori za razvoj i uspeh su upornost, učenje, poverenje, poznavanje tržišta i timski rad.

Gosti su uživali u prijatnim zvucima akustične gitare i bogatom izboru hrane i pića. Proslavu su uveličali svojim dolaskom Andrej Maričić, Nenad Knežević Knez, Sandra Obradović, Davor Jovanović, Marina Kotevski sa dečkom, Nenad Milijaš sa suprugom, Aleksa Jelić, Marija Mihajlović i mnogi drugi .

Poneseni dobrom atmosferom, Davor Jovanović i Knez su se jednog trenutka latili mikrofona i zabavljali goste ostatak večeri.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin