Aleksandra Radović i Vlado Georgiev zabavljali goste na promociji TV Prva u Miločeru

Aleksandra Radović i Vlado Georgiev zabavljali goste na promociji TV Prva u Miločeru

Autor: | 20/09/2012

0

Svečana promocija nove programske šeme i novih sadržaja koji nas očekuju na TV Prva ove jeseni, održana je u sredu veče u hotelu “Maestral” u Miločeru.
Otvaranje crnogorske redakcije TV Prva i veliki broj novih formata, bile su dovoljan razlog za veliku proslavu uz prijatelje i saradnike.

Brojne ugledne zvanice došle su da podrže nove projekte i zajedno sa ekipom sa Prve TV proslavi dosadašnje uspehe, a među njima i ljudi iz vrha CG Vlade, Milo Đukanović, Predrag Nenezić i Predrag Sekulić. Okupljene na terasi hotela pozdravio je prvo generalni direktor TV Prva Dejan Jocić, a zatim i direktorka prodaje Marija Karan.

Prepoznatljiva lica Prve srpske televizije, prezentovala su nove emisije koje ćemo imati priliku da gledamo od jeseni, a za muzički deo programa bili su zaduženi Vlado Georgiev i Aleksandra Radović, koje ćemo ove godine gledati u izboru za “Prvi glas Srbije”.

Pošto su najavili nove sadržaje, rijaliti šou programe, nove domaće serije i predstavili kolege iz crnogorke redakcije, čelnici Prve su mikrofon prepustili finalistima prve sezone za “Prvi glas Srbije”, a zatim je uz vatromet počela žurka koja je trajala do kasno u noć.

Tekst: Dragana Đurić
Foto: Zoran Đurić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin