Jovana Nikolić uživa u blagoslovenom stanju

Jovana Nikolić uživa u blagoslovenom stanju

Autor: | 13/10/2012

0

Marko Mišković, sin biznismena Miroslava Miškovića, i njegova devojka, pevačica Jovana Nikolić čekaju bebu. Otac pevačice Jovane Nikolić, naš slavni reditelj i kamerman Božidar Nikolić, potvrdio je lepe vesti koje stižu iz Amerike - da je njegova kćerka trudna.
- Veoma me je obradovala ova vest. Jovana je odlično, ali smo rešili da tu priču ne širimo previše, prosto da ne ureknemo, što se kaže u našem narodu - kaže Boža Nikolić.
Jovana je najmlađa kćerka poznatog režisera Božidara Nikolića, koji je poznat kao čovek koji je Bredu Pitu dao prvu filmsku ulogu.
- Ovo će biti moje peto unuče. Dušana ima dvoje dece, Maša takođe, a sada je eto red došao na Jovanu. Najbolje je da nju pozovete i ona će vam ispričati druge stvari - rekao je Nikolić.
Reditelj kaže da su Jovana i Marko u vezi pet godina, ali da on za vezu dugo nije znao.
- Krila je i uspevala da sakrije da se vole sve dok je nisam u novinama video na jahti s njim. Tad mi je priznala i dovela ga na moj rođendan 1. januara da se upoznamo. Od tada smo se sreli još nekoliko puta, ali uvek u nekom društvu - kaže Boža.
Iako je ekspert u svom poslu, Boža ističe da je s Markom vrlo malo razgovarao o njegovim producentskim poslovima, već da najviše pričaju o sportu.
- Ni Maši ni Jovani se nisam mešao u izbor momka i muža, i jedino što mi je bitno je da budu srećne! - zaključio je Boža za "Blic".
I buduća tetka Maša Karić potvrdila je da njena mlađa sestra očekuje bebu.
- Hvala! Svi smo mnogo srećni zbog prinove koju očekuju Jovana i Marko! Ona je sada u Americi i oseća se odlično - rekla je Maša za hellomagazin.rs kada smo joj poslali čestitku povodom trudnoće njene sestre.

Izvor: Blic / Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin