Jelena Jakovljević - Bin Drai: Majčinstvo je fantastično i magično iskustvo

Jelena Jakovljević - Bin Drai: Majčinstvo je fantastično i magično iskustvo

Autor: | 16/10/2012

0

Život nekadašnje misice Jelene Jakovljević podjednako je interesantan ovdašnjoj javnosti i stanovnicima Ujedinjenih Arapskih Emirata. Supruga bogatog naslednika Saida bin Draija već dvanaest godina živi u Dubaiju, gde uspešno vodi nekoliko salona za lepotu, a prošlog marta par je otvorio i ekskluzivno obdanište koje je dobilo ime po njihovoj kćerkici Asji. Jedna od najlepših Srpkinja ove godine je drugi put postala majka, tako da ima razlog više za uživanje. Sebe smatra ostvarenom ženom, ali, bez obzira na sve što je do sada postigla, planira da se oproba u još mnogo čemu kreativnom.
- Majčinstvo je fantastično i magično iskustvo, ponekad zastrašujuće. Sada imam ta dva mala bića koja u potpunosti zavise od mene i osećaj odgovornosti zaista je veliki. Uživam u našem porodičnom putovanju koje je tek počelo. Ima tu dosta posla, ali ne postoji ništa na svetu što bi moglo da zameni sreću kada sam sa svojom decom - kaže nam Jelena.
Na pitanje koje će savete davati svojoj deci Jelena odgovara:
- Sve što radim, radim zbog njih, kako bih im život učinila lepšim i lakšim. Iako su privilegovani od dana kada su rođeni, moraće da nauče da ništa ne pada s neba. Jer, ne možete izgraditi nečiji karakter i načiniti ga dobrom osobom ako mu sve pružite na tanjiru..

Ceo razgovor sa Jelenom pročitajte u novom SVETU!

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti