Rijana snimila spot za pesmu "Diamonds"

Rijana snimila spot za pesmu "Diamonds"

Autor: | 23/10/2012

0

Rijana i Kris Braun više se uopšte ne trude da sakriju da su ponovo zajedno, te su se za vikend ljubili naočigled gostiju jednog kluba. Braun je izveo Rijanu u grad i mada je par bio u društvu prijatelja, bilo je očigledno da im njihovo prisustvo nije smetalo da podele bezbroj poljubaca i zagrljaja.
- Kris je tretira kao princezu, otvara joj vrata, ponaša se krajnje džentlmenski i šarmantno i njih dvoje su sada ponovo ozbiljan par - kazao je izvor koji se zatekao u njihovoj blizini u subotu. Međutim, Rijana i Kris nisu želeli da ih paparaci uslikaju zajedno pa su se odvojili i lokal napustili svako sa svojim društvom.

Pevačica sa Barbadosa pokazala je svoju i crnu i belu stranu kada je u nedelju veče snimala spot za svoj novi singl "Dijamanti". Aludirajući na simboliku jin i jang znaka, dvadesetčetvorogodišnja pevačica je na snimanju spota nosila crnu i belu haljinu, dok je u pozadini buktala vatra.
Naziv njenog novog albuma "Unapologetic" mnogo govori o pomirenju sa Krisom Barunom, kao i sam refren pesme za koju se priprema ekranizacija.
- Ja sam odabrala da budem srećna... ti i ja, ti i ja, mi smo dijamanti na nebu - reči su nove Rijanine pesme.
Rijana i Braun ponovo su viđeni u subotu veče, ovoga puta u noćnom klubu "Plejhaus". Nakon toga pevačica je na svom profilu na tviteru objavila "Oproštaj pobeđuje" i zakačila fotografiju na kojoj je prikazano jevanđelje po Mateji.
- Ukoliko oprostiš ljudima koji su se ogrešili o tebe, tvoj nebeski Otac će oprostiti tebi. Ali ukoliko ne oprostiš tuđe grehe, Otac neće oprostiti ni tvoje grehe - kaže se u tom delu Biblije.

Izvor: Blic / 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin