Rijana na korak od pomirenja sa bivšim partnerom

Rijana na korak od pomirenja sa bivšim partnerom

Autor: | 20/10/2012

0

Ronald Fenti, otac popularne pevačice Rijane, izjavio je kako je Kris Braun super momak i da će on, ukoliko Rijana želi da se pomiri s njim, prihvatiti njenu odluku jer mu je oprostio za sve ono što je učinio njegovoj kćerki. Ronald, koji je imao prilično hladan odnos sa Rijanom, ispričao je za "The Sun" kako je Kris bio pun poštovanja kada se upoznao s njim i da je znao da je Kris dobar momak, izuzimajući incident koji se dogodio 2009. godine.
- Svi obožavaju Krisa, on je odličan momak. Voleli smo ga i pre nego što smo ga upoznali. Uvek sam mislio da je izuzetno talentovan. Dobra je osoba i poštuje me - rekao je Ronald.
Izvori američkih medija pišu kako će se Rijana možda i udati za Krisa pošto ga nikada nije prebolela jer je on njena prva ljubav.
- Ne bih se iznenadio kada bi se ona udala za Krisa i time pokazala da njih dvoje ne zanima šta drugi misle ili žele. Pomirenje bi uznemirilo njene prijatelje i menadžment. Oni su eksplozivna kombinacija - rekao je neimenovani izvor.
Prema pisanju pojedinih tabloida, Rijana i Kris će se pojaviti zajedno u javnosti posle objavljivanja njenog albuma "Unapologetic".

Izvor: Gloria

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin