Harper Seven Bekam u Londonu provela dan sa bakom Sandrom

Harper Seven Bekam u Londonu provela dan sa bakom Sandrom

Autor: | 24/10/2012

0

Harper Seven Bekam provela je ponedeljak u Londonu sa svojom bakom, Dejvidovom mamom Sandrom Džordžinom Vest. Tokom šetnje po Kovent Gardenu, brižna baka gurala je svoje petnaestomesečno unuče u žutim trendi kolicima. Na ovom prohladnom danu Harper je bila obučena u jaknu i pokrivena toplim sivim ćebencetom.
Devojčicin otac Dejvid, koji važi za jednog od najseksepilnijih fudbalera, planira da pre Božića, za modnu kuću "H&M", lansira još jednu liniju donjeg veša.
- Ko ne bi poželeo da se ovog Božića dočepa Bekamovih bokserica? - izjavio je izvor blizak fudbalskoj zvezdi.

Bekam je ranije izjavio kako mu je čast i zadovoljstvo da sarađuje se ovom modnom markom.
- Svi modeli su u potpunosti po mom ukusu i ja ih redovno nosim. Timski rad je oduvek bio ključni deo mog života, a shvatio sam da je on neophodan čak i kada je dizajn donjeg veša u pitanju. Zajedno sa dizajnerskim timom proveo sam mnogo vremena radeći na formi, stilu i udobnosti ove kolekcije i na kraju smo dobili proizvod koji i sam koristim i na koji sa ponosom mogu da stavim svoje ime. Oduvek sam težio novim izazovima u životu i ovo je za mene bilo jedno bogato i novo iskustvo. Vrlo sam zadovoljan rezultatima i nadam se da naše muške mušterije neće biti razočarane - izjavio je poznati fudbaler i otac četvoro male dece.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još