Džesika Alba i Keš Voren sa kćerkicom Onor na rođendanskoj zabavi

Džesika Alba i Keš Voren sa kćerkicom Onor na rođendanskoj zabavi

Autor: | 14/11/2012

0

Džesika Alba, njen suprug Keš Voren i njihova četvorogodišnja kćerka Onor su snimljeni su u subotu kako odlaze na rođendansku zabavu u jednom tržnom centru na Beverli Hilsu.
Voren je u jednoj ruci nosio poklon, dok je drugom rukom držao svoju kćerku Onor, koja je ispod ljubičastog džempera odenula sivu haljinicu. Devojčica je izgledala apsolutno neodoljivo dok je na glavi imala kapuljaču. Džesika je preko sivog džempera odenula prsluk i takođe je čvrsto džala za ruku svoju kćerku.
Glumica kaže da se svim silama trudi da bude odgovorna majka, ali priznaje da u pojedinim trenucima posumnja u svoje roditeljske sposobnosti.
- Jednom prilikom sam zatekla Onor kako sedi u svom krevecu i jede one sitne kuglice kojima se pune pelene - priznala je 31-godišnja glumica jednom prilikom.
- Bile su joj po celom licu i scena je bila zaista grozna.

Ovaj incident inspirisao je Džesiku da kreira sopstvenu liniju ekoloških proizvoda za bebe.
- Trebalo mi je oko tri i po godine da sve pokrenem. Kada stvari nisu išle tako glatko, potpuno bih se uznemirila. Plašila sam se da trošim previše vremena i novca, a na ovaj projekat sam gledala kao na svoje treće dete - govori Džesika.
Alba trenutno radi i na svojoj knjizi prvencu, u kojoj pokušava da nauči druge roditelje kako da vode „iskren“ način života.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti