Džesika Alba i Keš Voren: Porodični izlazak na ručak

Džesika Alba i Keš Voren: Porodični izlazak na ručak

Autor: | 05/11/2012

0

Glumica Džesika Alba, njen suprug Keš Voren i njihove kćerke Onor i Heven uživali su u subotu u zajedničkom ručku u restoranu „La Pain Quotidien“, u Zapadnom Holivudu. Trendi familija je primećena kako napušta restoran i svi su bili obučeni u slične jesenje tonove. Glumica je izgledala vrlo elegantno u beloj majici ispod smeđeg sakoa, zelenim farmericama i sivkastim baletankama. Onor, koja se sve vreme držala za maminu ruku, nosila je kariranu haljinicu i plave baletanke. Voren ih je pratio, a u naručju držao Heven, koja je izgledala preslatko u sivom džemperčiću, haljinici sa printom, crnim helankama i sivim cipelicama.

Glumica je nedavno otkrila da je njihova kćerka Onor prosto 'odlepila' za vebsajtom „Pinterest“, koji funkcioniše kao onlajn oglasna tabla, i da je počela da izmišlja i na njemu kači svoje sopstvene recepte.

- Onor je imala jednu fantastičnu idejicu za slatkiše za Noć veštica - izjavila je Alba ponosno na promociji novog Microsoft’s Windows Phone 8 telefona u San Francisku.

- Kolačiće smo potapali u topljenu čokoladu, bobi štapići su nam poslužili kao nogice od pauka, a umesto očiju smo koristili bombonice - pohvalila je glumica kulinarsko umeće svoje naslednice.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin