Sindi Kraford otkrila tajnu fantastičnog izgleda

Sindi Kraford otkrila tajnu fantastičnog izgleda

Autor: | 21/11/2012

0

Prošlo je dve decenije od kada se tada dvadesetšestogodišnja Sindi Kraford slikala za naslovnicu magazina “Shape”. Slavna manekenka ponovo se našla na koricama ovog magazina, izgledajući kao da nije ostarila ni dana. Sindi, supermodel iz Ilinoisa i majka dvoje dece, u ekskluzivnom intervjuu otkrila je tajne svog mladalačkog izgleda.
- Kad imate dvadeset godina uzimate svoje telo "zdravo za gotovo", a sada, kad se u 46. godini slikam za naslovnicu magazina "Shape", vidim da su se teške vežbe isplatile - kaže Sindi.
- Ako se ne brinete sada o svom telu, stići će vas posledice tokom godina. To može biti i u pozitivnom smislu, ako se brinete o njemu - dodala je ona.
Bivša manekenka ističe da je posvećena tome da bude u dobroj formi i da vežba najmanje tri puta nedeljno sa ličnim trenerom. Ona takođe uživa i u sportskim aktivnostima sa svojim prijateljicama.
- Stvarno volim da idem u prirodu sa drugaricama. To je za mene kao terapija i vežbanje istovremeno - kaže Sindi, dodajući da ceni prelepu okolinu Malibua u kome živi.

Krafordova, koja je svojevremeno bila u braku sa glumcem Ričardom Girom, svesna je da većina žena nema vremena niti novaca da se brine o svojoj formi i izgledu, ali ukazuje da je i malo vremena koliko može da se izdvoji na te stvari bolje nego ništa.
- Verujem da mnogo žena misli da ako nemaju sat vremena da odu u teretanu, da nema ni svrhe vežbati, međutim vredi i samo 10 minuta, pola sata - ističe ona.
Sindi otkriva da joj je izvesni dr Sebag dao zanimljiv savet za lepotu.
- On mi je rekao nešto što me je ubacilo u razmišljanje, i smatram da mnogo žena ne razmišlja tako, ali treba da imate težinu koju možete da održavate, pa neka to i nije vitka linija, to je vaša prirodna težina i na tom treba ostati - navela je bivša manekenka.
- Dr Sebag smatra da kad naglo izgubite i dobijete par kilograma, to je loše za elastičnost vaše kože.
Krafordova ističe da je za brigu o koži ključno ono što se unosi u telo.
- Što više vode popijete to ste zdraviji, što zdravije jedete, to se vidi na vašem licu - rekla je manekenka.
Sindi Kraford udata je za biznismena Rendija Gerbera, sa kojim ima dvoje dece, trinaestogodišnjeg Prislija i dve godine mlađu Kiju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin