Poznati obeležili Dan zahvalnosti

Poznati obeležili Dan zahvalnosti

Autor: | 24/11/2012

0

Dan zahvalnosti bio je idealna prilika da holivudske zvezde još jednom okupiraju društvene mreže objavljujući svoje fotografije s nezaobilaznom pečenom ćurkom. Svojim fanovima praznik su čestitali nemačka manekenka Hajdi Klum, reper Paf Dedi, glumice Džesika Alba, Nina Dobrev i Mila Jovović, pevačice Pink, Maraja Keri, Džesika Simpson i mnogi drugi.

- Srećan Dan zahvalnosti svima - napisala je Hajdi Klum ispod fotografije na kojoj pozira kraj pečene ćurke. Pevačica i glumica Džesika Simpson je fanovima čestitala praznik fotografijom svog supruga i kćerke.

Reper Paf Dedi ponosno je pokazivao svoju pečenu ćurku pozirajući sa majkom. Takođe, sa svojom majkom u kuhinji pozirala je Mila Jovović.

Džesika Alba je sa fanovima podelila fotku dok je pripremala ćurku za pečenje, a Pink se zahvalila na porodici koju ima pozirajući sa majkom i kćerkom, a na Tviteru je objavila i fotografiju dekorisanog prazničnog stola.

Maraja Keri i Nik Kenon fotografisali su se u kuhinji dok su pripremali prazničnu gozbu, ali su na Tviter postavili i fotografiju svog sinčića dok se zabavlja pokušavajući da svira klavir, kao i potkrovlja u kojem je porodica sa rodbinom i prijateljima slavila praznik.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin