Pogledajte kako su poznati proslavili božićne praznike (Foto)

Pogledajte kako su poznati proslavili božićne praznike (Foto)

Autor: | 29/12/2011

0

U krugu porodice, ispred jelke, kostimirani u Deda Mraza... Tako su poznati proslavili Božić, a najinteresantnije fotografije iz svojih foto-albuma podelili su sa fanovima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. Manekenka Alesandra Ambrosio, koja će uskoro ponovo postati mama, pozirala je sa svojom kćerkicom Anjom i Deda Mrazom, a ispod fotografije napisala je:
- Srećan Božić svima. Želim vam mnogo ljubavi i mira!


Kanadski pevač Džastin Biber božićne praznike proveo je u rodnom gradu sa porodicom i prijateljima, a na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj pozira sa bratom Džeksonom i sestrom Džasmin.


Pevačica Glorija Estefan slikala se ispred okićene jelke, držeći u naručju svog kućnog ljubimca, a fanovima je praznike čestitala sledećim rečima:
- Nadam se da će Nova godina biti savršena svima vama! Srećno!


Keš Voren je na svom tviter nalogu postavio fotografiju na kojoj njegova supruga Džesika Alba sa svojom majkom u kostimu Deda Mraza ispija prvu jutarnju kafu, a glumica je okačila fotografiju svoje mlađe kćerke Heven ispod koje je napisala:
- Da li će joj Deda Mraz doneti sve što mu je tražila? Bila je mnogo dobra!


Model i televizijsko lice Kim Kardašijan fanovima je praznike čestitala svojom fotografijom iz detinjstva ispod koje je napisala:

- Srećni praznici svima. Ljubav je najvažnija!

Melani Braun pozirala je u društvu svoje dece kraj kamina i ispred okićene jelke:
- Božićno jutro sa mojom decom! Volim da provodim ovaj praznik u našoj kući!

Kolumbijska zvezda Šakira spremila je poklone za svoje najdraže, a sliku postavila na Tviter.
- Ovo će dobiti neko poseban! - bila je zagonetna pevačica.

Američka glumica Tori Speling publikovala je fotografiju na kojoj njena starija deca Stela i Lijam poziraju sa svojim poklonima.

Maraja Keri božićne praznike provodi u Aspenu, a društvo joj pored supruga i blizanaca pravi i Snupi, zvezda njenog novog spota za pesmu "When Christmas Comes".


Obučene kao Baba Mrazice srećne praznike svima su poželele američka glumica Eva Longorija i britanski model Keli Bruk, dok je bogata naslednica Paris Hilton za svoje pratioce na društvenim mrežama pozirala kraj raskošno okićene jelke.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin