Milutin Mima Kradžić: Radujem se životu i sam mu pravim male radosti

Milutin Mima Kradžić: Radujem se životu i sam mu pravim male radosti

Autor: | 23/12/2012

0


Biće skoro propast sveta, nek' propadne nije šteta! Tako su davnih godina pevali tamburaši iz Deronja u Vojvodini. I otpevali svoje. Baš kao i prognozeri kataklizme za prošli petak. Manje o tome, više o životu, pričamo o protekloj nedelji sa istaknutim glumcem Milutinom Mimom Karadžićem. Nalazimo ga na "pjenu od mora", a u Budvi.
- Bio sam sa jednom prijateljicom, pa smo se zagrlili ukoliko dođe do smaka sveta. Ozbiljno, to oko smaka sveta su sve gluposti, kao i uostalom sve što nam se danas dešava.
Kažete da život uvek pobeđuje?
- Pokušavam da ovaj život posmatram malo drugačije. Životu se radujem i sam mu pravim male radosti. Neka se malim i velikim "smakovima" bave političari. A ja pokušavam da ljudima malkice vratim osmeh na lice. Razmišljam kako da razgalim i zasmejem narod. Da bude dobro i meni i njima. I to mi je cela filozofija.
Šta vam je još obeležilo proteklu nedelju?
- Pre svega dogovor za 40 epizoda moje serije "Budva na pjenu od mora" i pobeda rukometašica Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Sve te devojke su mi drage. Inače, bio sam u Italiji, Sloveniji, Mađarskoj, ali svuda pođi i Budvi dođi. Tu sam i sada.
Priča se da se za čuvenog francuskog glumca Žerara Depardjea i njegovo buduće državljanstvo otimaju Belgijanci, Rusi, ali i Crnogorci.
- On je sjajan glumac. Ne znam šta su njegovi razlozi da napusti Francusku, ali bih voleo da dođe u Crnu Goru.
Digla se velika gužva i oko nacionalnih penzija.
- Teško je dodeliti takvu vrstu priznanja, a da svi budu zadovoljni. Ne bih voleo da neki ljudi budu uskraćeni za to. A ima ih i na filmu i u pozorištu, ali i u muzici, slikarstvu, u svim oblastima kulture.
Da li smatrate da jedino Srbiju može najozbiljnije da protrese koncert grupe "Smak" 29. decembra?
- Naravno. Oni su jedini pravi. I Radomiru Mihajloviću Točku niko ne može da stavi klipove u "točak" njegove rok istorije.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti