Joko Ono: Nisam kriva za raspad "Bitlsa"

Joko Ono: Nisam kriva za raspad "Bitlsa"

Autor: | 30/12/2012

0


Tenzije među članovima legendarne grupe "Bitlsi" dovele su do njenog raspada, istakla je udovica Džona Lenona Joko Ono. Uprkos uvreženom mišljenju, ona nije kriva za raspad grupe iako je, kako kaže, Lenona bodrila da napusti bend.
Nakon Pola Makartnija, koji je o tome govorio pre nekoliko meseci, udovica Džona Lenona Joko Ono iznela je svoju verziju raspada “Bitlsa” navodeći da su do toga dovele tenzije među članovima legendarne grupe. Naime, među brojnim intervjuima tokom 1987. godine, a koji su nedavno objavljeni, nalazi se i onaj u kojem Joko Ono objašnjava razloge. Ono je istakla da, uprkos uvreženom mišljenju, ona nije kriva za raspad grupe iako je, kako kaže, Lenonu “otvorila nove horizonte”, dajući mu želju da se otisne sam.
Nakon Bitlmanije 60-ih godina, Džon Lenon, Pol Makartni, Džordž Harison i Ringo Star uželeli su se slobode. Prvi star izrazio je želju da naspusti bend, a odmah potom i Harison, a na kraju i sam Lenon, kaže Ono.
- Pol je bio jedini koji je pokušavao “Bitlse” da održi na okupu – navela je ona, dodajući da su “Bitlsi” ostalima sve više ličili na “Polov bend”.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin