Pol Makartni dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Pol Makartni dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Autor: | 10/02/2012

0

Nekadašnji član grupe "'The Beatles" Pol Makartni dobio je svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih i tako postao poslednji od četiri "Bitlsa" koji je dobio ovu počast, prenosi danas "Rojters".
- Kada smo bili deca u Liverpulu i slušali Badija Holija i ostale rokenrol hitove, nikada nisam razmišljao da ću jednog dana dobiti zvezdu na Bulevaru slavnih. Mislio sam da je nemoguće da se ta stvar dogodi, ali evo nas ovde - rekao je Makartni (69).

- Ovo ne bih mogao da uradim bez tri momka kojima želim da se zahvalim, a to su - Džon, Džordž i Ringo - dodao je on.
Stotine obožvatelja ''Bitlsa'' došlo je da isprati ovaj događaj. Ringo Star nije bio prisutan, zbog bolesti. Makartnijeva zvezda je smeštena ispred zagrade ''Kapitol rekords'' pored zvezda ostalih članova benda - Džona Lenona, Džodža Harisona i Ringo Stara.


''Bitlsi'' su kao grupa dobili zvezdu 1998. godine, 25 godina pošto su se raspali. Lenon i Harison dobili su svoje individualne zvezde nekoliko godina nakon njihovih smrti, dok je Star svoju dobio 2010. godine.
''Bitlsi'' su bili jedan od najpopularnijih bendova na svetu 1960-tih, a njihovi hitovi poput ''Love Me Do", "Yellow Submarine" i "Let it Be" i dalje privalče obožavaoce.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još