Milica Dražin: Nisam Dačina devojka, ostavite moju porodicu na miru!

Milica Dražin: Nisam Dačina devojka, ostavite moju porodicu na miru!

Autor: | 27/01/2011

0

Milica Dražin, stomatološka sestra koja je navodni povod za razvod Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića, u saopštenju dostavljenom medijima tvrdi da ništa od iznetih tvrdnji nije tačno i da će ona i njena porodica podneti tužbe protiv svih koji nastave da joj kaljaju ime i ugled:
- Označili ste me kao ljubavnicu Danila Ikodinovića, kao krivca, brakolomnicu i samim tim kao nemoralnu devojku. Nakon velikog šoka koji sam pretrpela i ja i moja porodica, zbog svojevrsne hajke koja se vrši protiv mene, želim javnosti da kažem: Nikada nisam bila u vezi sa Danilom Ikodinovićem - piše na početku Milicinog saopštenja.
- Jedina moja veza sa njim je nekoliko površnih komunikacija kada smo se sretali u gradu na raznim mestima. Nikada nisam bila ni u kakvoj ljubavnoj, emotivnoj niti bilo kakvoj vezi sa dotičnim čovekom. Naslovne strane, moje fotografije, objavljivanje imena i prezimena, stavljanje mene u taj kontekst, označavanje kao krivca, nanelo je veliku bol ne samo meni već i mojoj porodici - kaže Milica koja moli sve da ne opsedaju njenu porodicu.
Izvor: hello

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin