Vojin Ćetković grejao Slobodu Mićalović na minusu u Banji Koviljači!

Vojin Ćetković grejao Slobodu Mićalović na minusu u Banji Koviljači!

Autor: | 02/02/2011

0

Na desetak stepeni ispod nule ekipa koja snima seriju „Nepobedivo srce“ na čelu sa režiserom Zdravkom Šotrom provela je dva dana radeći na terasi kraj banjske kule u Banji Koviljači. Hladnoća nije omela tehničku ekipu koja se brinula da zadovolji zahteve reditelja, ali ni glavne glumce u seriji, Slobodu Mićalović, Ivana Bosiljčića i Vojina Ćetkovića, da urade posao kako dolikuje vrsnim umetnicima.

- Šotra je i ranije snimao u ovom kraju, a Banja Koviljača umetniku kakav je on pruža velike mogućnosti. Koviljača s pravom nosi epitet kraljevske banje, a posle ovoga sledi nam još nešto snimanja u Vršcu, Beogradu i Parizu. U aprilu ćemo još jednom doći u Koviljaču kako bismo zaokružili celinu, a serija će biti emitovana na jesen - kaže Slobodan Terzić, urednik serijskog programa RTS.

On, kao i režiser Šotra, očekuje da će i „Nepobedivo srce“, poput prethodnih serija „Ranjeni orao“ i „Greh njene majke“, biti izuzetno gledano.
- Ovo je jedinstven ambijent, jedan od najlepših i najočuvanijih u Srbiji. Koviljača ima jedan od najlepših banjskih parkova, a pošto imamo nekoliko scena koje se dešavaju zimi, iskoristili smo sneg koji je upotpunio ambijent. Sada se borimo sa velikom hladnoćom, ali vratićemo se na proleće da snimimo još nekoliko letnjih scena - kaže režiser Zdravko Šotra. Vila „Dalmacija“ u Banji Koviljači zamenila je u seriji poznato lečilište u Sloveniji, a Šotra objašnjava da je u vreme dešavanja radnje jedino mesto za lečenje tuberkuloze bilo u slovenačkom mestu Golnik.

- Umesto u Sloveniju, došli smo ovde jer postoje svi potrebni uslovi - dodaje Šotra. Ivan Bosiljčić glumi pravnika Miroslava Baltića koji godinama ne može da nađe posao, pa počinje da radi kao privatni učitelj dece bogataša. Da bi prehranio sestru i majku, on se bavi i muzikom.

- Baltić sklapa prijateljstvo sa bogataškim sinom koji je usled velike porodične tragedije pao u apatiju i na ivici je samoubistva. U toj kući živi i bogataška ćerka Milena, rađa se velika ljubav kojoj je prepreka staleška razlika i sve druge razlike koje su bile moguće tridesetih godina. Kako ljubav nema prepreka, biće ovo ipak jedan srećan kraj - otkriva Ivan Bosiljčić.
Odlična saradnja sa Slobodom Mićalović vidljiva je u svakom delu scene, a kako kaže Bosiljčić, i pre šest meseci kada su počeli snimanje shvatili su koliko su oboje sazreli kao par na sceni. Sloboda je stoički podnela hladnoću u Banji Koviljači, a pored toplog čaja, grejao ju je i suprug Vojin Ćetković.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti