Deca Anđeline Džoli i Breda Pita “demolirala” kuću Džordža Klunija!

Deca Anđeline Džoli i Breda Pita “demolirala” kuću Džordža Klunija!

Autor: | 04/02/2011

0

Prijateljstvo koje vezuje holivudski par Breda Pita i Anđelinu Džoli sa glumcem Džordžom Klunijem je poznata stvar, ali su odnosi između njih prilično zahladneli zbog jednog nedavnog događaja u kojem su bila umešana deca slavnog para. Jedan anonimni izvor ispričao je britanskom časopisu "Now" da je "svađa počela kada su Bred i Anđa doveli svoje šestoro dece tokom prošlogodišnjeg raspusta u Klunijevu kuću na jezeru Komo, u Italiji.

- Demolirali su mu kuću. Sve su isprljali, ispremeštali su mu nameštaj i oštetili njegova skupocena umetnička dela -
kazao je dobro obavešteni izvor. Nije tajna, naveo je on, da Bred i Anđelina imaju teškoće da obuzdaju svoje "malo pleme", ali Kluni smatra da je trebalo da se više potrude.
- Džordž ima poseban odnos prema svojim stvarima. Bio je zapanjen kada je otkrio da je zamazan mebl na trosedu od 16.000 dolara, a jastuci prekriveni flekama od čokolade i mleka -
dodao je on. U dnevnoj sobi, sve Klunijeve knjige su bile istrgnute iz polica, kako bi se deca igrala žmurke. Uspela su čak da isprljaju jedan orman pun firmiranih odela. Prema istom izvoru, Kluni je Bredu i Anđelini poručio da njihova deca više nisu dobrodošla u njegovoj kući, našta su se slavni roditelji veoma uvredili, smatrajući da oni treba da budu prihvaćeni skupa kao porodica, posebno od strane najbližih prijatelja, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti