Rijaliti porodica Kardašijan zarađuje više od Anđeline Džoli, Toma Kruza i Sandre Bulok zajedno?!

Rijaliti porodica Kardašijan zarađuje više od Anđeline Džoli, Toma Kruza i Sandre Bulok zajedno?!

20/02/2011

0

Američka rijaliti porodica Kardašijan prošle godine je zaradila više novca od Anđeline Džoli, Toma Kruza i Sandre Bulok zajedno. "Holivud riporter" je otkrio da su Kardašijanovi u protekloj godini zaradili neverovatnih 65 miliona dolara, što je više nego što su zajedno inkasirale tri najveće filmske zvezde.

Jednu od najpoznatijih TV porodica čine majka Kris Džener i njene ćerke Kim, Kortni, Kloi i sin Robert iz braka sa poznatim advokatom Robertom Kardašijanom, koji je bio u timu branitelja O Džeja Simpsona. Nakon razvoda, Kris se udala za olimpijskog sportistu Brusa Dženera, i sa njim dobila ćerke Kendal i Kajli.

Lepa brineta Kim proslavila se 2007. tako što je na Internet "procureo" snimak njenog seksa sa pevačem Rejem Džejem, koji je ubrzo otkupila porno izdavačka kuća "Vivid", a sa Kim se nagodila za pet miliona dolara. "Kućni video" Kim Kardašijan postao je njihov najprodavaniji DVD u poslednjih deset godina, a Kim je dobila i titulu jedne od najlepših guza Amerike i naslovnu stranu "Plejboja".
Iste godine, porodica je dobila svoj rijaliti "U korak sa Kardašijanima", a nakon nekoliko sezona, ćerke su dobile svoje rijalitije - "Kortni i Kloi u Majamiju" i "Kim i Kortni u Njujorku", na kanalu "E!".

Kim (30) dolazak na neki događaj naplaćuje 250.000 dolara, dok njene manje poznate sestre Kortni (31) i Kloi (26) dolaze za oko 25.000 dolara. Devojke dobijaju hiljade dolara samo za to da u svojim "tvitovima" pomenu proizvod neke kompanije.
"Klan" Kardašijan umešao se u reklamiranje svega od patika "Skečers", preparata za mršavljenje, kozmetike, farmerki, do tampona i toalet papira "Čarmin".
Tri starije sestre lansirale su sopstvene parfeme, napisale knjigu… Koliko li će tek zaraditi u 2011, piše Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin