Šakirina lista zahteva za koncert u Beogradu

Šakirina lista zahteva za koncert u Beogradu

Autor: | 03/05/2011

0

Šakira je od organizatora koncerta u beogradskoj "Areni" koji će biti održan 9. maja, zahtevala da je na aerodromu dočekaju dve crne limuzine sa zatamljenim staklima, i da za njenu bezbednost brinu teleohranitelji koji će za svaki slučaj imati i naoružanje.
Iako još nije odlučila hoće li ići u obilazak Beograda, limuzine će joj biti na raspolaganju 24 sata. Lista zahteva kolumbijske pevačice počinje sa opremom za njenu garderobu. Organizatori koncerta će joj obezbediti posebnu telefonsku liniju, kauč, stolice na rasklapanje, frižider sa staklenim vratima i dve podne lampe. Prostorija u kojoj će se presvlačiti između pesama na samom nastupu mora da ima jako osvetljenje, a tu je i posebna lista hrane i pića koju želi da ima iza bine. Svu hranu će pripremati njen lični kuvar, a poseban akcenat je na higijeni, svežini, raznovrsnosti i kvalitetu hrane. Šakira je insistirala na tome da sva preostala hrana i namirnice budu donirani lokalnoj narodnoj kuhinji, prihvatilištima ili sličnim mestima za socijalno ugrožene. Pevačica očekuje da joj bude obezbeđen mango, banane, mandarine, borovnice, kupine, jagode, breskve i šljive, piše "Blic".
Za svlačionicu je tražila isceckanu lubenicu, nekoliko vrsta čipsa, grickalice i probrane slatkiše. Od pića za pauze između pesama želi da su joj nadohvat ruke dijetalna kokakola, "fiji" voda, čajnik, nekoliko vrsta čajeva, ali i prirodni sirup za kašalj.
Kuvar će joj u Areni spremiti obrok za dvoje, a na meniju će biti bistre supe, od salata paradajz s parmezanom i prelivom od sirća ili slatkog senfa i grčka salata. Opcije za glavno jelo su pečena, dobro začinjena piletina, piletina s karijem, biftek i morski plodovi sa žara.
Na listi obaveznih zahteva nalaze se instrukcije šta je Šakiri potrebno u hotelskoj sobi. Pevačica je tražila kafu, četiri različita ukusa, šećer, med, limun, čajeve i sojino mleko s niskim procentom masti i bez laktoze.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti