Ejmi Vajnhaus: Turneja po planu

Ejmi Vajnhaus: Turneja po planu

05/06/2011

0

Britanska zvezda Ejmi Vajnhaus završila je rehabilitaciju u Londonu, ali će nastaviti lečenje kod kuće, saopštila je njena portparolka Trejsi Miler. Problematična pevačica (27) prijavila se prošle nedelje na kliniku za odvikavanje od alkohola i droge kako bi se pripremila za evropsku turneju koja počinje 18. juna koncertom na Kalemegdanu u Beogradu.
- Ejmi će nastaviti lečenje van klinike, raduje se koncertima po Evropi ovog leta i priprema se za njih - navodi se u saopštenju.
- Takođe je izrazila veliku želju da se zahvali svim obožavaocima na porukama podrške i poručuje da jedva čeka da ih vidi.
Osim u Srbiji, Ejmi bi trebalo da nastupi i u Turskoj, Grčkoj, Španiji i drugim evropskim zemljama. Da će se turneja odvijati po planu i da će 18. juna zapevati Beograđanima, potvrdio je Sagor Mešković, ispred „Avalon produkcije“, koja organizuje spektakl na Kalemegdanu.
- Imali smo informaciju da sve teče po planu, još pre nego što je njen menadžment to potvrdio i nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje održavanje koncerta. Za ovaj događaj vlada veliko interesovanje i očekujemo više od 20.000 posetilaca. Osim publike iz Srbije i regiona, stići će i fanovi iz čitave Evrope - rekao je za "Novosti" Sagor Mešković.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin