Vlado Georgiev proslavio 35. rođendan: Prijatelji su mi najbolji poklon

Vlado Georgiev proslavio 35. rođendan: Prijatelji su mi najbolji poklon

Autor: | 12/06/2011

0

Popularni kantautor Vlado Georgiev proslavio je svoj 35. rođendan u klubu „Elington” u hotelu „Hajat”. Vlado je priredio žurku za veliki broj svojih prijatelja, bend je svirao hitove, bila je tu i torta sa svećicama, i na kraju, kao prava poslastica, slavljenik je pevao za svoje prijatelje. Tako je Barba proslavio svoj dan.
- Rođendan mi je prvi čestitao moj sestrić Igor - rekao je Vlado.
Kaže da je najbolji poklon koji je mogao da dobije upravo u klubu, a to su dragi ljudi.
- Najbolji poklon mi je kada vidim svoje prijatelje oko sebe. Oni su večeras tu i meni je srce puno - kaže Vlado.
Vlado Georgiev je definitivno neko kome su prijatelji i hedonizam veoma bitni u životu. Vrlo dobro raspoložen, pun entuzijazma i sa osmehom, Barba je svoje prijatelje dočekivao na ulazu popularnog kluba i s njima nazdravljao uz gutljaje omiljenog pića. Tako je počelo veče slavljenika, koji je svoj 35. rođendan proslavio četiri dana kasnije zbog obaveza koje je imao. Prvu čestitku dobio je od svog sestrića Igora, a poklone još nije stigao da pogleda. Među prvima su u klub stigli Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Nigor, a ubrzo su ekipu učinili potpunom i Saša Kovačević s devojkom Jovanom, Đule Van Gog, Zoran Kesić, Filip Živojinović, Veselin Jevrosimović i mnogi drugi. Ono što Vladu posebno ispunjava jeste trenutak kada se njegova ekipa okupi.
- Volim rođendan, ali najviše kada mi se skupi ekipa. To mi je ipak najbitnije - rekao je Georgiev, koji je sebi za rođendan poželeo puno sreće jer, kako kaže, „kada imaš sreće, onda si i zdrav i ispunjen”.
Georgiev preterano ne veruje u horoskop, ali kaže da su mu neki bliski ljudi, koji se dosta dugo bave astrologijom i poznaju tu materiju, rekli da to što je rođen u znaku Blizanaca ima veze s njegovim muzičkim putem i javnim životom.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin