Tom Kruz poveo kćerku Suri u Diznijev dvorac

Tom Kruz poveo kćerku Suri u Diznijev dvorac

Autor: | 07/08/2012

0

Otkako je Kejti Holms odlučila da ostavi supruga Toma Kruza, slavni holivudski glumac trudi se da provede što više vremena sa kćerkom Suri na njoj što zanimljiviji način. Tako joj je tokom vikenda priuštio pravu bajku te je odveo u Diznijev dvorac "Pepeljuga", gde se Suri osećala kao princeza. Čini se da Tomu ništa ne predstavlja nemoguću misiju kada se radi o ispunjavanju želja njegove šestogodišnje kćerke Suri.

Dvorac Pepeljuga, osim bajkovitim izgledom, ističe se ekskluzivnošću, pa tako u njemu ne može da odsedne ko god poželi, već samo oni srećnici koje sam "Disney" odabere. Međutim, Tom je iskoristio poznanstva te je upravo Suri bila jedna od retkih devojčica koje su se na barem jednu noć mogle osećati kao prave princeze. Izgradnju dvorca koji izgleda baš kao onaj u bajci planirao je sam Volt Dizni i namenio da je kao posebno mesto za odmor svoje porodice, ali je preminuo pet godina pre završetka gradnje.

Luksuzno uređenje inspirisano je dvorcima iz 17. veka. Suri i Tom, kako piše "Daily Mail", viđeni su i kako uživaju u Diznijevom zabavnom parku, a Suri se odenula u kostim male sirene. Nakon provedene noći u bajkovitom dvorcu Suri se vratila u Njujork, kod majke Kejti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti