Film "Montevideo, Bog te video" prikazan u Moskvi

Film "Montevideo, Bog te video" prikazan u Moskvi

Autor: | 26/06/2011

0

U okviru glavnog takmičarskog programa 33. filmskog festivala u Moskvi 25. juna prikazan je film Dragana Bjelogrlića “Montevideo, Bog te video” koji, prema reakcijama publike i medija, spada u favorite ovog festivala.
- Moskva je pravo mesto da film u kojem dominira emocija bude prihvaćen na pravi način, a da sam mogao da biram, izabrao bih upravo Moskvu da film doživi svetsku premijeru - rekao je Bjelogrlić na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare.
Bjelogrlić, kao i protagonisti filma Miloš Biković, Petar Strugar i Danina Jeftić pobrali su niz komplimenata od novinara na izuzetno posećenoj konferenciji za medije. Posle projekcije filma, snimljenog u produkciji “Intermedia Network”, ekipi “Montevidea” pridružio se predsednik festivala, legendarni ruski umetnik Nikita Mihalkov. U razgovoru sa rediteljem i glumcima Mihalkov je izrazio zadovoljstvo što se u takmičarskom programu festivala nalazi i jedan film iz Srbije. U zvaničnoj konkurenciji 33. festivala učestvuje sedamnaest filmova, a žirijem presedava Geraldina Čaplin.

Izvor: B92.net

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti