Nataša Bekvalac zatražila od medija da je ostave na miru

Nataša Bekvalac zatražila od medija da je ostave na miru

Autor: | 11/07/2011

0

Pevačica Nataša Bekvalac koja je u toku razvoda od Danila - Dače Ikodinovića prošla kroz medijsku torturu, a u poslednje vreme spajana sa Novakom Đokovićem, uputila je pismo medijima u kojima zahteva da je ostave na miru. U e-mailu koji je uputila nekim redakcijama, povodom poslednjih natpisa u novinama kako šalje SMS poruke najboljem svetskom teniseru, sa kojim se, navodno, viđala u Crnoj Gori prošle godine, a o čemu Dača, opet navodno, sve zna, Nataša Bekvalac zamolila je medije da u sve to ne uvlače njenu porodicu i prijatelje.
- Poštovani, prešla sam preko najgnusnijih uvreda, intriga i podmetanja, iako mi je život već poprilično uništen, a kako nema nikoga da me zaštiti, prinuđena sam da nešto učinim sama - počela je obraćanje atraktivna pevačica, misleći pritom da više ne želi da dokazuje da sve što se piše nije istina.
- Želela bih da moja privatna Golgota nikada ne postane vaša profesionalna sramota. Ako je potrebno izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina. Ali, pre toga moram da se izvinim i mom bivšem suprugu i mojim prijateljima Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, koji zbog mene, unapred osuđene, ni krivi ni dužni, trpe torturu - stoji u pismu.
- Ako ikada vi poželite meni da se izvinite, volela bih da za to ne bude kasno. Umorna od svega što ne mogu da promenim i pomirena sa tim što ste me stavili na stub srama... molim vas da mi dozvolite da bar na njemu budem sama. Sasvim sama... - reči su kojima je Nataša završila pismo.

Izvor: Blic.rs i Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti