Nataša Bekvalac: Niko me ne može osvojiti

Nataša Bekvalac: Niko me ne može osvojiti

Autor: | 20/11/2011

0

„Što loše počne, još se gore završi. I ko da izdrži. Ne bežim ja od prošlosti, ja bežim od budućnosti“, upravo ovim stihom pesme „Ja sam dobro“ Nataša Bekvalac planira povratak na muzičku scenu. Posle burnog razvoda od Danila Ikodinovića, navodnih avantura sa potencijalnim partnerima koji su pokušavali da zauzmu njegovo mesto, od kojih su mediji pravili srceparajuću telenovelu, sa „grešnicom“ u glavnoj ulozi, pop zvezda rešila je da stane na rep tračevima i da se posveti isključivo poslu. Da je zasukala rukave i prionula na posao, govori i činjenica da je do pevačice ovih dana skoro nemoguće doći. Kada se ne bavi estradom, lepa Nata radi od osam do četiri na Megatrendu, gde i studira, u sektoru za marketing i odnose sa javnošću.
Na pitanje kako se nosi sa brojnim tračevima i novinskim naslovima koji je prate Nataša kaže:
- Naravno da bivam obaveštena, nažalost, uvek od strane onih koji bi se mojom patnjom sladili, i usput me tešili i tapšali po ramenu. A kada ugasim svetlo, nakon što pročitam bajku ćerki, toliko sam umorna, ali istovremeno i srećna i spokojna, nisam sigurna da li sam uspavala ja nju ili ona mene. San mi je miran i čvrst.
Lepa Novosađanka ne plaši se ljubavi i muškaraca, ali kaže da ih ima sve manje.
- Nedavno mi je jedan od najboljih prijatelja, vidno potresen zbog neistinitih napisa o meni, rekao: „Tvoj jedini problem je što si uvek bila veći muškarac od svih ovih sa kojima te povezuju“. Ne plašim se muškaraca, oni nemaju razloga da se plaše mene, samo primećujem da ih sve manje ima.
Pevačica tvrdi da je više niko ne može osvojiti i zaključuje:
- Niko me ne može osvojiti! Sloboda je ono što mi je pored ljubavi najvažnije, i želela bih da sretnem tako ostvarenog i pametnog muškarca koji će me, dajući mi slobodu, zadržati večno pored sebe. Beskrajno patim i nikada neću preboleti to što nisam uspela da moj brak traje večno. Ne mogu još da zamislim drugog muškarca pored sebe, a kamoli pored moje ćerke.
Pevačica koja je nedavno proslavila tridesetprvi rođendan na kraju razgovora zaključuje da više nikada neće stati na "ludi kamen".
 - Volela bih da sretnem svog muškarca i da kraj njega ostarim, ali svesna da papir ne znači ništa. Nikada se više neću udati.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti